Έκαναν «εισαγωγή» ναρκωτικών από την Αλβανία… με άλογα

14 Ιουνίου 2017

Με άλογα και τη συνοδεία τουλάχιστον 3 δραστών είχε μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης καθώς και χασισέλαιο σε δασώδη περιοχή στη γραμμή συνόρων με την Αλβανία.

Ειδικότερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν και κατέσχεσαν στη γραμμή συνόρων με την Αλβανία, δίπλα στο ακριτικό χωριό Δρυμάδες Πωγωνίου μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης, βάρους 569 κιλών, καθώς και περίπου 4 κιλά χασισέλαιο.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε δασώδη περιοχή και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η επιχείρηση ματαίωσε τη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε και έθεσε σε παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες τη συγκεκριμένη περιοχή των συνόρων, όπου εντοπίστηκε η «καβάτζα» με το χασίς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Δίωξης είδαν μέσα από το αλβανικό έδαφος δύο νεαρούς να παρακολουθούν την επιχείρηση στα σύνορα.

Παράλληλα, ύστερα από επισταμένη έρευνα, διαπιστώθηκε πως τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί στο συγκεκριμένο δύσβατο σημείο με άλογα και την συνοδεία τουλάχιστον 3 κακοποιών.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ