Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η υπερπολυτελέστατη βίλα 480 τμ, όπου την απάτησε ο Ντόντα!

15 Ιουνίου 2017

Λίγο πριν το τέλος του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Doda Miranda, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μία μοναδική αγορά ακινήτου. Η πλούσια κληρονόμος, είχε αποφασίσει για την αγορά ενός υπερπολυτελέστατου οικήματος.

Αυτή την περίοδο βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και το σπίτι που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι η έπαυλη που αγόρασε η Ωνάση πριν το διαζύγιο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, μέσα σε αυτό φέρεται να «συνέλαβε» τον Βραζιλιάνο να την απατά!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα συγκρότημα προορισμένο να κατοικιών δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων. Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις.

Εκτός από την υπερπολυτελή κατοικία, σε έκταση 25 στρεμμάτων απλώνονται υπερσύγχρονοι στάβλοι για τα αγαπημένα άλογα του πρώην ζευγαριού.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: peoplegreece.com

Φωτογραφίες: mls/redfin real estate


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ