Γρανίτα με πεπόνι και σπορους τσια

17 Ιουνίου 2017

Από την Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

   



Γρανίτα με πεπόνι και σπορους τσια

Υλικά 

Μισό πεπόνι καθαρισμένο, όσο πιο γλυκό γίνεται 
100 γραμ. βιολογικό μέλι ή 30 γραμ. στέβια 
10 με 15 μεγάλα παγάκια
50 γραμ. σπόρους τσια 
100 ml γάλα σόγιας

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα όλα τα υλικα εκτός από τους σπόρους τσια. Σερβίρουμε στο ποτήρι και γαρνίρουμε από πάνω με τους σπόρους τσια 

Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνεται όλα τα υλικά να είναι παγωμένα στην κατάψυξη

Anna_diet@yahoo.gr

 

Φωτογραφία εξωφύλλου : pinterest.com

Διαβάστε ακόμα: 

Δροσερή γρανίτα σοκολάτα. Μάθε να τη φτιάχνεις!

 



ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +174759+177851+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέθανε η Νανά Καραγιάννη
Τα νέα της ημέρας
Πέθανε η Νανά Καραγιάννη