«Δεν αποκλείω εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο»

Με αντικείμενο θέματα προγραμματισμού και κοινοβουλευτικού έργου συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από ανώτατη πηγή του κόμματος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εισήγησή του ζήτησε επαγρύπνηση από όλους τους βουλευτές, εκτιμώντας ότι δεν αποκλείονται πρόωρες εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο, “εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να διαχειριστεί την οικονομική κατάσταση” όπως φέρεται να είπε.

Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο για “δικαίωση από το δικαστήριο στην διαμάχη με τον Αντρίκο Παπανδρέου” και πρόσθεσε ότι “πλέον μιλάμε για ανάγκη εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο”.

Τέθηκαν επίσης επί τάπητος οι πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το κόμμα το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο κ. Καμμένος τόνισε με έμφαση την ανάγκη θερινής εξόρμησης των βουλευτών και των στελεχών στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, έγινε μια ανασκόπηση καθώς και εκτίμηση των δεδομένων που υφίστανται, και η επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με αντικείμενο την εκλογή των θεσμικών οργάνων του κόμματος. Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν και οργανωτικά θέματα που αφορούν την ίδρυση γραμματειών του κόμματος στην επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και η συνεργασία που θα πρέπει να έχουν με την Κοινοβουλευτική Ομάδα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Σχετικά άρθρα