ΗΠΑ: Κατέρρευσε κτίριο στη Φιλαδέλφεια – Δύο εγκλωβισμένοι

Κτίριο κατέρρευσε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα αυτήν την ώρα οι άνδρες της Πυροσβεστικής να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα, τα οποία βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα. Πληροφορίες από τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διασώστες κατόρθωσαν να σώσουν δώδεκα ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί.

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της Φιλαδέλφειας δήλωσε πως οι δύο άνθρωποι που εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα έχουν εντοπιστεί από τους διασώστες, οι οποίοι αυτήν την ώρα προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν. Οι δώδεκα άνθρωποι που κατάφεραν να διασωθούν είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου κατέρρευσε το κτίριο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο CNN ότι τη στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου αισθάνθηκαν σαν να κάνει σεισμό, καθώς ταρακουνήθηκε έντονα το έδαφος ακόμη και σε παρακείμενους δρόμους. Το τετραώροφο αυτό κτίριο το οποίο ήταν άδειο και είχε κριθεί κατεδαφιστέο κατέρρευσε πάνω σε ένα κτίριο ενός ορόφου στο οποίο βρισκόταν ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών του Στρατού της Σωτηρίας.

Σχετικά άρθρα