Στοματικό σεξ. Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την πρώτη φορά

Μπορεί να σας τρομάζει, μπορεί να σας αγχώνει, αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στον στοματικό έρωτα η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.

Για να σας βοηθήσουμε, ορίστε 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την πρώτη σας προσπάθεια.

Παίξτε με τις στάσεις

Ξεχάστε όσα έχετε δει στις ταινίες… Όσον αφορά τον στοματικό έρωτα, δεν υπάρχει μόνο η όρθια στάση, όπου εσείς είστε γονατιστή και εκείνος όρθιος μπροστά σας σαν περήφανο άγαλμα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει ή εκμεταλλευτείτε το κρεβάτι που είναι και πιο άνετο.

Δεν χρειάζεται να καταπιείτε

Η κατάποση του σπέρματος δεν είναι απαραίτητη ούτε σημαντική, όταν κάνετε στοματικό έρωτα. Μη σκέφτεστε, λοιπόν, ότι ο σύντροφός σας θα εκνευριστεί, αν εσείς δε θέλετε να το καταπιείτε και το φτύσετε.

Τα χέρια βοηθούν

Δε χρειάζεται να μετρήσετε το στόμα σας για να καταλάβετε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν χωράει τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας. Επίσης, δε χρειάζεται να προβληματιστείτε για αυτό. Εκμεταλλευτείτε τα χέρια σας. Η βοήθεια που θα σας προσφέρουν είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.

Κάντε ένα ντους μαζί

Αν σας αρέσει το σώμα του συντρόφου σας να μοιράζει αφρόλουτρο ή αν είναι καλοκαίρι (οπότε σίγουρα θα έχετε ιδρώσει), μπορείτε να απολαύσετε μαζί ένα ερωτικό μπάνιο, πριν έρθετε σε άλλου είδους επαφή.

Δεν είναι μαγικό κουμπί

Όχι, ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να “τελειώσει” με το που θα βάλετε το πέος του στο στόμα σας. Αν και θα το απολαύσει, αυτό δε σημαίνει ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Επίσης, ο στοματικός έρωτας μπορεί να είναι μέρος των προκαταρκτικών παιχνιδιών σας και όχι αναγκαστικά το… κεντρικό γεγονός.

Η πράξη δε σας χαρακτηρίζει

Ο στοματικός έρωτας είναι ένα μόνο από τα δεκάδες πράγματα που μπορείτε να μοιραστείτε με το σύντροφό σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σας αρέσει να του προσφέρετε απόλαυση με τον τρόπο αυτό, όπως δεν υπάρχει και τίποτα μεμπτό στο να μη σας αρέσει η συγκεκριμένη πράξη.

Φωτογραφία: https://www.youtube.com

Διαβάστε ακόμα:

Στοματικό σεξ: Σε ποιες ηλικίες το θέλουν πολύ άνδρες και γυναίκες

Στοματικό σεξ: Κόλπα για γυναίκες

Σχετικά άρθρα