Σαλάτα με ζυμαρικά, πιπεριές φλωρίνης και τόνο

29 Ιουνίου 2017

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. πένες
  • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • χυμός μισού λεμονιού
  • 3 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
  • 125 γρ. πράσινα φασολάκια, βρασμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 12 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
  • 200 γρ. τόνο κονσέρβα
  • αλάτι
  • πιπέρι
 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνετε.

  2. Μεταφέρετε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και προσθέτετε το χυμό λεμονιού, τις ντομάτες, τα φασολάκια, τις ελιές, τις πιπεριές, τα κομματάκια του τόνου και το γιαούρτι.

  3. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά.

ΠΗΓΗ: www.icookgreek.com

Διαβάστε ακόμα: 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ