Αστυνομική επιχείρηση με 55 συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 412 άτομα, προσήχθησαν 158 και συνελήφθησαν συνολικά 55 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι ένας για χρέη στο Δημόσιο, ύψους 295.557,17 ευρώ, ένας αλλοδαπός για ληστεία, ένας για παράνομη κατοχή όπλου, 14 Ρομά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, 27 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, 6 γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικά έγγραφα, δύο για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και δύο για λειτουργία επιχείρησης περισυλλογής και συγκέντρωσης μετάλλων χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν 98 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 4 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και 2 παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό όχημα και ένα κυνηγετικό όπλο.

Σχετικά άρθρα