Πως η ανθεκτικότητά σας μπορεί να βελτιωθεί;

6 Ιουνίου 2013


Ενα διαφορετικό workshop για την βελτίωση της ανθεκτικότητας πραγματοποιεί η εταιρία Treasure Lab στις 19 Ιουνίου.

Το εργαστήρι/workshop έχει τίτλο «Resilience and Solution Focus» και σχεδιάστηκε μετά από αρκετούς μήνες μελέτης και συνεργασίας με ερευνητές του εξωτερικού. Απευθύνεται σε στελέχη & επαγγελματίες, που θέλουν να μάθουν πρακτικούς τρόπους για να ενισχύσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα, μια και όπως δείχνει η σύγχρονη έρευνα αυτό που κάνει τη διαφορά στην επιτυχία μακροχρόνια είναι η ψυχική ανθεκτικότητα και όχι το IQ, η εκπαίδευση ή και το ταλέντο.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιοι παράγοντες ενισχύουν την ανθεκτικότητα, ποιες «παγίδες σκέψης» την αποδυναμώνουν, καθώς και να  εξασκηθούν σε τρόπους ενίσχυσής της, θέτοντας στο τέλος ένα προσωπικό πλάνο δράσης.

 

Το workshop θα διεξαχθεί από την κ. Κρύστα Τζελέπη, managing partner της Treasure Lab Ltd, Professional Certified Coach - PCC, με εμπειρία πάνω από 14.000 ώρες εκπαίδευσης και μία από τους πρωτοπόρους που έφεραν το coaching στην Ελλάδα.

 

Η ομάδα της Treasure Lab Ltd σχεδιάζει και υλοποιεί σύνθετα προγράμματα ανάπτυξης για στελέχη, που φέρνουν απτά αποτελέσματα σε θέματα management skills, coaching skills, επικοινωνίας, feedback, κ.α.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο www.treasurelab.net, στο τηλέφωνο: 210 8066257 ή στο email:
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

krysta@treasurelab.net
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιάννης Ρίτσος
Η Σκέψη της ημέρας
Γιάννης Ρίτσος
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...