Συνελήφθησαν 3 ύποπτοι για τον βιασμό της Αμερικανίδας

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον βιασμό μίας 30χρονης Αμερικανίδας σε ορεινό θέρετρο της βόρειας Ινδίας.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, απήχθη από τρεις άνδρες που επέβαιναν σε φορτηγό το βράδυ της Δευτέρας ενώ έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει, έχοντας περάσει το απόγευμα με φίλους, στον ξενώνα όπου διέμενε στην πόλη Μανάλι στο κρατίδιο Χιματσάλ Πραντές, ανακοίνωσε η αστυνομία. Δεν είχε καταφέρει να βρει ταξί για την επιστροφή.

Οι ύποπτοι-όλοι ηλικίας κοντά στα 20 -ανακρίνονται από την αστυνομία και το φορτηγό τους κατασχέθηκε, αναφέρει ανακοίνωση του Σώματος.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι οι δράστες, αντί να την πάνε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, την μετέφεραν σε απομονωμένη περιοχή και την βίασαν.

Το πρακτορείο Reuters δεν κατάφερε να έχει επικοινωνία με κάποιον από τους υπόπτους και δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους.

Η υπόθεση είναι το τελευταίο κρούσμα σεξουαλικής επίθεσης εναντίον γυναίκας που έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα, όπου κατά μέσον όρο κάθε 20 λεπτά καταγγέλλεται ένας βιασμός.

Ο ομαδικός βιασμός 23χρονης Ινδής φοιτήτριας σε λεωφορείο στις 16 Δεκεμβρίου, στο Νέο Δελχί, προκάλεσε διεθνή κατακραυγή και έβγαλε στους δρόμους της Ινδίας χιλιάδες ανθρώπους για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας καλύτερη αστυνόμευση προς αποφυγήν σεξουαλικών επιθέσεων. Η νεαρή εκπαιδευόμενη φυσιοθεραπεύτρια πέθανε αργότερα εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφερε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα