Το πιο όμορφο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα με το Lux

10 Ιουλίου 2017

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε όνειρα. Κανείς δε μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε ταξίδια, όμορφες στιγμές, παραμυθένια μέρη...

Γίνονται όμως τα όνειρα πραγματικότητα;

Κι όμως...

Το νέο διαφημιστικό του LUX, που έχει αφήσει με ανεξίτηλα γράμματα την υπογραφή του στο χώρο της φροντίδας και περιποίησης σώματος, κάνει πραγματικότητα ακόμα και το πιο... τρελό σου όνειρο.
Το σκηνικό ονειρικό. Μαγικό.


Από τη μια η απαράμιλλη ομορφιά της Ευαγγελίας Συριοπούλου ντυμένης στα μωβ, από την άλλη ο γνωστός ζωγράφος Vladimir Radibratovic, που εμπνέεται από τα λουλούδια.
Έτσι στήνεται μέσα σε ένα ατελιέ με τον πιο επιτυχημένο τρόπο η κινηματογραφική εκδοχή της γυναικείας θηλυκότητας.
Vladimir Radibratovic που επιλέγει να δημιουργεί με βασικό συστατικό τα λουλούδια και μαγεύεται από το μοναδικό άρωμα που έχει κάθε ένα από αυτά, υποστηρίζει πως η αύρα κάθε γυναίκας αποκαλύπτει στοιχεία για τον χαρακτήρα της ενώ το άρωμα της είναι εκείνο που την κάνει μοναδική.

Η συνεργασία του Lux με την πανέμορφη ηθοποιό Ευαγγελία Συριοπούλου έρχεται για να δώσει μια νέα προσέγγιση στην γυναικεία ομορφιά αλλά και να σε φέρει μπροστά από τις κάμερες!

Πώς; Μπορείς κι εσύ να βρεθείς μαζί με την Ευαγγελία Συριοπούλου στο μαγευτικό ατελιέ και να γίνεις η επόμενη πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού που θα εμπνεύσει τον Vladimir και θα σε ζωγραφίσει χρησιμοποιώντας χρώματα και λουλούδια.

Ωστόσο, αν δεν είσαι η γυναίκα που βγαίνει μπροστά από τις κάμερες, αλλά αυτή που ονειρεύεται, εμπνέεται και εμπνέει, το LUX φροντίζει να σε ταξιδέψει μέχρι τη Ρώμη και να σε κάνει να νιώσεις Υπέροχα Εσύ!
Γι αυτό μη χάνεις χρόνο, μπες στο www.artofsenses.gr, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ζήσε μια μαγευτική εμπειρία από το Lux.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ