Κορυφαία αθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη

8 Ιουλίου 2017

Ακόμη μία διάκριση για την Κατερίνα Στεφανίδη καθώς αναδείχθηκε κορυφαία γυναίκα αθλητρία στην Ευρώπη για τον μήνα Ιούνιο στη δημοσκόπηση που πραγματοποιεί η EAA.

Η ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ έχει κατακτήσει τρεις μεγάλους τίτλουςμέσα σε ένα χρόνο και τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσει για έναν τέταρτο στο παγκόσμιο του Λονδίνου.

Η ελληνίδα Ολυμπιονίκης του επί κοντώ είναι αήττητη έως τώρα στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στίβου και πέτυχε σημαντικές νίκες τον προηγούμενο μήνα.

Πέρασε τα 4,85 μ. για να σημειώσει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για τη σεζόν στο Diamond League της Ρώμης, όπου μάλιστα επιχείρησε να καταρρίψει και το παγκόσμιο ρεκόρ κάνοντας προσπάθειες στα 5,07 μέτρα. Επίσης, βοήθησε την Ελλάδα να παραμείνει στη Super League του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων, δίνοντας τους βαθμούς της νίκης με άλμα στα 4,70 μέτρα.

Κάθε μήνα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου επιλέγει τους υποψήφιους αθλητές για τον τίτλο του κορυφαίου και στη συνέχεια γίνεται ψηφοφορία μέσω των social media για να αναδειχθούν οι καλύτεροι του μήνα.

ΠΗΓΗ: www.altsantiri.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ