Ελένη Μενεγάκη: Τι λέει για τα χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης;

11 Ιουλίου 2017

Συσκέψεις με τους παλιούς και ραντεβού με νέους συνεργάτες έχει η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια έκανε μια μεγάλη σύσκεψη με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, αλλά και με τα πρόσωπα που εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες. Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, ανέλαβε όλη την ευθύνη για τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης.

Κατά την εκπομπή, μέχρι το τέλος Ιουλίου η Ελένη θα κάνει επαφές με τα νέα πρόσωπα, ώστε να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα τονώσουν τη θεματολογία της εκπομπής.

Από τους παλιούς, σίγουρη θεωρείται η παραμονή της αρχισυντάκτριας Ελένης Γελαλή και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται και του χρόνου στην εκπομπή καθώς έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα έτος, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη, το συμβόλαιο της οποίας έληξε στις 30 Ιουνίου, περιμένει την απόφαση της παρουσιάστριας σχετικά με την παραμονή της ή όχι στην ομάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Φωτογραφία: Instagram


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ