Έντονες γάμπες; Έξυπνα στυλιστικά τρικ για να λύσεις το πρόβλημά σου!

Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου, στυλ, μπορούν να ακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας επιλέγοντας τα κομμάτια που ταιριάζουν στο χαρακτήρα και το λουκ τους.

Αν λοιπόν οι γάμπες δεν είναι το ατού σου, καμουφλάρισέ τες με έξυπνα στυλιστικά τρικ:

#1 Μονόχρωμα λουκ:

Είναι η πιο safe επιλογή για εσένα που δεν έχεις σωματότυπο μοντέλου. Επέλεξε κλασσικά κομμάτια σε super trendy παστέλ ή κλασσικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Το πουκάμισο είναι πάντα η λύση! Συνδύασέ το με μια μάξι πλισέ φούστα που θα κάνει τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο λεπτή ενώ θα καλύψει με τον πιο stylish τρόπο τις γάμπες.

#2 Η κλος φούστα:

Στην ίδια λογική με την πλισέ φούστα, οι γραμμές κλος κολακεύουν ιδιαίτερα τις γυναίκες με έντονες γάμπες. Το συγκεκριμένο κομμάτι καλύπτει ίσα-ίσα το γόνατο και αφήνει τις γάμπες ακάλυπτες. Μην ανησυχείς γι’ αυτό, αφού η κλος γραμμή χαρίζει έξτρα κίνηση και δημιουργεί οπτικό εφέ που δεν αφήνει το μάτι να εστιάσει στη γάμπα.

#3 Το σωστό τζιν:

Μην βιαστείς να αποκλίσεις το πιο κλασσικό και safe παντελόνι από την γκαρνταρόμπα σου! Τα super trendy παντελόνια-καμπάνα ταιριάζουν ιδανικά στο σωματότυπό σου, αφού δημιουργούν τις τέλειες καμπύλες, καλύπτοντας έξυπνα τις γάμπες.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Σχετικά άρθρα