Ελένη Μενεγάκη - Γρηγόρης Γκουντάρας: Χωρίζουν οι δρόμοι τους έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας

13 Ιουλίου 2017

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναμφίβολα ήταν μία από τις κλασσικές «σταθερές» στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για περισσότερα από 15 χρόνια. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πολύ καλών φίλων και συνεργατών φτάνει στο τέλος της!

Την ανακοίνωση έκανε με μία συγκινητική ανάρτηση γεμάτη αγάπη ο ίδιος ο δημοσιογράφος στο Instagram.

Αναλυτικά έγραψε:

«Πέρασαν 16 χρόνια…(παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)! Όμως(δύστυχως),τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος…Τα χρόνια λοιπόν αυτά,βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου(το χαμό των γονιών μου,το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή…),όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι…παθιάζομαι,αγαπάω,σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ…Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα(θα την τιμώ πάντα), θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές…(έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου)και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε…Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε…Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια…»

Στην ανάρτησή του φρόντισαν να σχολιάσουν φίλοι και πρώην συνεργάτες του. Αναλυτικά, ο Βασίλης Καλλίδης έγραψε με χιούμορ: «Το έλεγα πως θα φύγεις. Το ήξερα. Μόλις σου γινόταν πρόταση από το CNN…….. Άσε πατρίδα…… Καλό το συμβόλαιο;;», η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε: «Τηλεοπτικέ μου σύζυγε», ο Γιώργος Τσαλίκης «Προχωράμε μπροστά» και η Χριστίνα Πολίτη «Καλά για να δούμε πόσο θα αντέξετε χώρια».

Δείτε την ανάρτησή του Γρηγόρη.


Πηγή: peoplegreece.com

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:

Ελένη Μενεγάκη: Τι λέει για τα χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης;

Ελένη Μενεγάκη: Γέλια μέχρι δακρύων στην εκπομπή της. Γιατι;

Γιατί δε μιλιούνται πλέον η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ