Ημερήσιες Προβλέψεις 15/7

15 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ:Είναι πολύ φυσικό, αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας να δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις τους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ:Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ:Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, αγαπητέ Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί - βάλε όρια και τάξη σε συναισθήματα και επιθυμίες με βάση τη λογική, και έχεις πολλά να κερδίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Τα άστρα φέρνουν δώρα στο ζώδιό σου που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία θα επανέλθει μετά από καιρό και θα δεχτείς αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμα παγίδες που με καλή διάθεση θα αποφύγεις.

ΛΕΩΝ:Μία τυχαία συνάντηση, αγαπητέ Λέων, με συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν θα σου αποκαλύψει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό για όσα θα ακούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Οι εντάσεις παίρνουν τέλος σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα βρεθεί τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίσεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, γιατί είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ:Η αποκάλυψη, αγαπητέ Ζυγέ, των προσωπικών σου δεδομένων θα σοκάρει προσωρινά κάποιο άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητευτείς για κάτι που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσ’ του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Οι καταστάσεις οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση, αγαπητέ Σκορπιέ, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μην φοβηθείς να δράσεις δυναμικά, αλλά προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς επάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Ένα άτομο μεγάλου κύρους θα εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές σου, αγαπητέ Τοξότη, και θα σε οδηγήσει σε μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου. Από το θάρρος, τον δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου στον δρόμο για την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μην πιέσεις τα πράγματα, αλλά κράτα ουδέτερη στάση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Μία σειρά συμπτώσεων προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν είναι δυνατόν όλα να γίνονται πάντα με τον τρόπο που έχεις σχεδιάσει και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση και η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

ΙΧΘΥΣ:Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα το ζώδιό σου για νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν.

πηγή:http://www.oroskopos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ