Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του «δράκου» του Πειραιά

17 Ιουλίου 2017

Τα στοιχεία, καθώς και φωτογραφίες του 29χρονου άντρα που είχε παρενοχλήσει δεκάδες γυναίκες σε ασανσέρ στον Πειραιά, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων θυμάτων.

Ο 29χρονος κατηγορείται για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο «δράκος» του Πειραιά ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιουλίου, εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, εισέρχονταν μαζί τους εντός αυτών και προέβαινε, με χρήση βίας ή απειλών, σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Μέχρι σήμερα έχουν εξιχνιασθεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

«Χειροπέδες» στον σάτυρο του Πειραιά που ασελγούσε σε ανήλικες  


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ