Σαλάτα με καρπούζι, φράουλες και μοτσαρέλα

<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;">Υλικά</span></strong></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">250 γρ πράσινη σαλάτα (μαρούλι-αντίδι)</span><br /><span style="font-size: small;">2 φλ. φρέσκες φράουλες, κομμένες</span><br /><span style="font-size: small;">3 φλ. καρπούζι, χωρίς σπόρια, σε κύβους</span><br /><span style="font-size: small;">10 μοτσαρελίνια, κομμένα στη μέση</span><br /><span style="font-size: small;">¼ φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: small;">χοντρό αλάτι, κατά βούληση</span><br /><span style="font-size: small;">μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο , κατά βούληση</span><br /><span style="font-size: small;">¼ φλ. φρέσκος βασιλικός, κομμένος</span></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;">Διαδικασία</span></strong><br /><br /><span style="font-size: small;">Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη σαλάτα, το καρπούζι, τις φράουλες, τη μοτσαρέλα και το ελαιόλαδο.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε.</span></p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">ΠΗΓΗ: www.dimitrisskarmoutsos.gr</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><strong>Διαβάστε ακόμα:</strong> <br /></span></p>
<p style="text-align: justify;"><a href="/135585/karpoyzi-o-vasilias-toy-kalokairioy-ta-ofelh-sthn-ygeia" target="_blank"><span style="font-size: small;">Καρπούζι, ο βασιλιάς του καλοκαιριού: Τα οφέλη στην υγεία</span></a></p>

Σχετικά άρθρα