Τι ΔΕΝ πρέπει να λένε οι γυναίκες στο σεξ;

Κάποια πράγματα καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του σεξ. Το πάθος και η ένταση της στιγμής θα σας κάνουν να σκεφτείτε κάποια τρελά πράγματα.

Και όμως, ο κώδικας του σεξ επιτάσσει κάποια πράγματα να μείνουν στο μυαλό σας και να μην τα ακούσει ποτέ ο σύντροφός σας.

Τι δεν πρέπει να πουν ποτέ οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής; Aς διαβάσουμε τον παρακάτω οδηγό…

Έχει μπει;

Ερωτήσεις του στυλ «έχει ακόμη για να μπει;», «είναι όλο μέσα;» κλπ. δεν θα πρέπει να ειπωθούν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι άνδρες διακατέχονται από ένα σοβαρό άγχος γύρω από το μέγεθος του πέους τους και τις επιδόσεις τους. Μην το κάνετε χειρότερο. Ακόμη και αν το σκεφτείτε… μην το πείτε!

Ας τελειώνουμε

Καμιά φορά το σεξ στα γρήγορα αποτελεί ερωτική φαντασίωση των ζευγαριών. Εάν, όμως, δεν έχετε συζητήσει γι’ αυτό, είστε σίγουρες ότι ο σύντροφός σας θα καταλάβει σωστά τη φράση;

Κόλλα πέντε

Απαγορευμένη φράση, εκτός και αν κάνετε σεξ μεθυσμένοι. Στην ενήλικη ζωή το «δώσε πέντε» και η αντίστοιχη κίνηση δεν έχει καμία θέση. Προσπαθήστε καλύτερα την επόμενη φορά.

Αυτό ήταν;

«Νόμιζα ότι θα κρατήσει περισσότερο», «ήθελα παραπάνω»… Έχετε δίκιο, αλλά ανοίγοντας πάνω στο σεξ την κουβέντα αυτή θα βοηθήσει ιδιαιτέρως, οπότε συζητήστε το άλλη στιγμή.

Καμία κουβέντα για παιδί

Τίποτα δεν σκοτώνει τη σεξουαλική διάθεση πιο γρήγορα από τον τόνο της γυναικείας φωνής που προσαρμόζεται στην κουβέντα για μικρά παιδιά, μωρό και… κουτάβια! Οπότε, μην το κάνετε.

Μπορείς να πιάσεις το τηλέφωνό μου;

Σύμφωνα με έρευνες, 1 στους 5 ανθρώπους έχει τσεκάρει το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι θα λέγατε, εάν κάνατε μια χάρη σε σας και στον σύντροφό σας και δεν ανήκατε σε αυτή την κατηγορία;

Τελείωσες;

Ας μιλήσουμε για πίεση… Έχετε σεξουαλική επαφή, δεν βλέπετε επεισόδιο προκαθορισμένης διάρκειας στην τηλεόραση. Οπότε μην ζητάτε τον οργασμό την ώρα που θέλετε.

Θα το κάνω μόνη μου

Κάποιες φορές ο αυνανισμός έχει καλύτερα αποτελέσματα από το σεξ, δεκτόν. Αλλά μην τα «χώνετε» με τον τρόπο σας στον σύντροφό σας, εάν δεν έχει τις καλύτερες επιδόσεις. Επικοινωνήστε, δείξτε του τι σας αρέσει και προσπαθήστε να αποφύγετε αυτή τη φράση.

Λάθος όνομα

Περιττό να πούμε περισσότερα! Είτε πρόκειται για πρώην είτε για τον Ryan Gosling φροντίστε να πείτε το σωστό όνομα.

Θες να κάνεις ΤΙ;

Ενδεχομένως ο σύντροφός σας να σκεφτεί κάτι ιδιαίτερα… δημιουργικό και πρωτότυπο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε ή να δοκιμάσετε κάτι, εάν δεν το θέλετε, αλλά μην απορίψετε κατευθείαν τη φαντασίωση του πριν τον ακούσετε.

Ο πρώην μου το έκανε ως εξής…

Το να μιλάτε για πρώην, ενώ είστε γυμνοί στο κρεβάτι με τον νέο σας σύντροφο είναι παρακινδυνευμένο. Επιπλέον, ο πρώην έγινε πρώην για κάποιο λόγο…

Σ΄ αγαπώ!

Εάν είστε σε μακροχρόνια μονογαμική σχέση, θα πρέπει να το φωνάξετε! Αλλά αν ξεκινήσατε να βγαίνετε την περασμένη Τρίτη, τότε αφήστε καλύτερα τον οργασμό σας να μιλήσει.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα