Κερδίστε το παιδικό βιβλίο "Η μαμά μου η καροτσάτη" από τις εκδόσεις "Έναστρον"

26 Ιουλίου 2017

Το boro.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις 'Εναστρον δίνουν τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Η μαμά μου η Καροτσάτη" της Τάνιας Ιωακειμίδου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Η μαμά του Ιάσονα, έπειτα από ένα ατύχημα, γυρνάει στο σπίτι αλλά είναι λίγο διαφορετική. Δεν περπατάει πια και χρησιμοποιεί το αναπηρικό
της αμαξίδιο για να κινείται. Ο μικρός Ιάσονας αγωνιά: “Τώρα άραγε τι θα γίνει;” σκέφτεται, “Θα μπορώ να κάνω με τη μαμά μου ό, τι έκανα και πριν ή όλα θα αλλάξουν;” Ας ανακαλύψουμε μαζί τη συνέχεια της ιστορίας…

Ένα παιδικό βιβλίο για τη μητρότητα, την αναπηρία και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

 Η Τάνια Ιωακειμίδου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάστηκε ως τραπεζική υπάλληλος και καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας. Ασχολείται με τον εθελοντισμό, το canoe-kayak και της αρέσει να διαβάζει παραμύθια στον οκτάχρονο γιο της. «Η μαμά μου η καροτσάτη» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας το συγκεκριμένο διαγωνισμό, αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ