Γιάννης Σπαλιάρας: Προτεραιότητα η καριέρα του κι όχι ο γάμος!

31 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη στην Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε τα πάντα στην δημοσιογράφο για το Survivor, την επόμενη ημέρα και τις προτάσεις που δέχτηκε.

Αρχικά ανέφερε: «Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις αλλά θέλω να είμαι επιλεκτικός. Επειδή την ξέρω την τηλεόραση θέλω να τα ζυγίσω καλά όλα πριν αποφασίσω» Τι ακριβώς όμως του έχουν ζητήσει; «Μου έγινε πρόταση από το Έψιλον να παρουσιάσω το Survival secrets», τονίζει.


Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με την σύντροφο του, Ζωή Τζάνη, ο ίδιος δηλώνει: «Έλειπα πέντε μήνες… κάνουμε κάτι σαν restart τώρα και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δω τι θα κάνω επαγγελματικά. Προέχει η δουλειά αυτή τη περίοδο. Με τη Zωή είμαστε μια χαρά και το μέλλον θα δείξει πολλά…. Δεν κάνουμε σχέδια γάμου αυτή τη περίοδο».

Το Survivor έχει αφήσει τα σημάδια του, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη έχει ενοχλήσεις: «Έχω ακόμα ενοχλήσεις και πόνους στα πόδια. Εντάξει προσπαθώ να τα βγάζω πέρα στην καθημερινότητα και να κάνω προπόνησή όσο αντέχω». Όσο για τα κιλά που έχασε, τα πήρε σύντομα: «Είμαι και δυο παραπάνω κιλά από όταν μπήκα».

 

Πηγή: peoplegreece.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ