Το BlackBerry Messenger έρχεται σε iOS & Android στις 27 Ιουνίου;

Ήδη από τα μέσα Μαΐου είχε γίνει γνωστή η πρόθεση της BlackBerry να φέρει δωρεάν την υπηρεσία της, BlackBerry Messenger στις iOS και τις Android συσκευές, ώστε να δώσει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους χρήστες να γνωρίζουν την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Σε συνέντευξή του την Τετάρτη, ο Kristian Tear, Chief Operating Officer της BlackBerry, δήλωσε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας κι ότι η υπηρεσία θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι.

Τη συνέντευξή του διαδέχτηκε χθες tweet στην επίσημη σελίδα της T-Mobile της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο ήθελε το BlackBerry Messenger να κάνει την εμφάνισή του στο iOS και το Android λειτουργικό στις 27 Ιουνίου. Βέβαια, να αναφέρουμε ότι στη συνέχεια η δημοσίευση αφαιρέθηκε.

“Αυτή η ημερομηνία είναι απολύτως ανακριβής, ποτέ δεν έχουμε υποδείξει μια συγκεκριμένη ημερομηνία”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της BlackBerry.

Επίσης, η εταιρεία πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της: “Αν κι έχουν υπάρξει αναφορές που θέλουν το BBM να είναι διαθέσιμο στο iOS και το Android λειτουργικό στις 27 Ιουνίου, αυτή η πληροφορία δεν είναι ακριβής. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν όταν θα έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία να μοιραστούμε μαζί σας”.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Σχετικά άρθρα