Η απολογία της Σπυροπούλου στην Γερμανού

Με απολογητικό ύφος εμφανίστηκε σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία από το ξεκίνημα της εκπομπής θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που αφορούσαν την ίδια αλλά και την Ναταλία.

Ο λόγος ήταν ότι πριν από λίγες ημέρες, ήταν η μόνη από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας που δεν έκανε δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά: “Επειδή ήσουν καλεσμένη στον Φώτη και τη Μαρία και με πήραν τελευταία στιγμή. Δεν είμαι άντρας και δεν μπορούσα να βγω χωρίς να ετοιμαστώ. Το φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια μην παραποιήσουν τα λόγια μου, μπορεί να έκανα και λάθος. Αλλά εν πάση περιπτώσει, επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από τη χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμε αυτή τη χρονιά να ξέρεις ότι είσαι από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γράφουν, ό,τι και να λένε

Σχετικά άρθρα