Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πέρασε άνετα στον τελικό η Στεφανίδη

5 Αυγούστου 2017

Η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε με άνεση και στυλ στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, στέλνοντας μήνυμα στις αντιπάλους της.Αντίθετα αποκλείστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Αποθεώθηκε ο Γιουσέιν Μπολτ στον προκριματικό των 100 μέτρων στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Ο Μό Φάρα κέρδισε το πρώτο χρυσό.

Είναι η κυρίαρχος του επί κοντώ γυναικών και το απέδειξε και στον προκριματικό. Με αυτοπεποίθηση και τον αέρα της καλύτερης, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε τις υπόλοιπες να δοκιμάζουν στα χαμηλότερα ύψη και εκείνη πήγε στο όριο (4.60).

Tο πέρασε με την πρώτη και έδωσε ραντεβού στον κόσμο για την Κυριακή το βράδυ (21.00). Ήταν η μόνη που επιχείρησε το άλμα στο όριο.
Έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός της Αμερικανίδας Τζένι Σουρ, από τις διεκδικήτριες του μεταλλίου, με 3 άκυρες στα 4.55.

Το πρωί του Σαββάτου είναι η σειρά της Βούλας Παπαχρήστου να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό του τριπλούν γυναικών. Το όριο των προκριματικών είναι στα 14.20.

Όλη η ημέρα πάντως αναμένεται να είναι αφιερωμένη στο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκάνος πέρασε άνετα βέβαια από τον προκριματικό με 10.07 κερδίζοντας εύκολα την 6η προκριματική σειρά. Με την κλασσική "κακή του εκκίνηση" και στο τέλος τερματίζοντας απλά περπατώντας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ