Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Μίτσελ θα είναι το βράδυ της Κυριακής στο Μπερναμπέου για το φιλικό των θρύλων της Ρεάλ με την Γιουβέντους και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και σχετικά με το μεταγραφικό πρότζεκτ του Ολυμπιακού, με παλιούς αστέρες που εργάζονται αυτή την περίοδο σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως ο Ζιντάν, ο Φίγκο, ο Νέτβεντ.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ασχολείται με δύο σοβαρούς στόχους του, τον Γιοάν Βερδού και τον Μιγκέλ Τόρες. Για τον Βερδού οι εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο άσος της Εσπανιόλ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει την ομάδα του μήπως και του κάνει τελικά καλύτερη πρόταση ανανέωσης. Και στη συνέχεια θα εξετάσει τις υπόλοιπες προτάσεις, με τον Ολυμπιακό να είναι σοβαρός υποψήφιος καθώς φέρεται να έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά. Πάντως για τον Βερδού υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, οι Ισπανοί βάζουν στο κόλπο και την Βαλένθια.

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Στην Ελβετία γράφουν για τον φορ της Φούλαμ Μλάντεν Πέτριτς, ότι τον θέλουν ελβετικές ομάδες κι ότι έχει κάνει κίνηση και ο Ολυμπιακός.

Στη Γαλλία υπάρχουν σενάρια για τους διεθνείς άσους της Μαρσέιγ, Σεϊρού και Αμαλφιτανό, με εξτρά όπλο του Ολυμπιακού τις άκρες που έχει ο Ισά με τους Μαρσεγέζους.

Στο Βέλγιο υπάρχουν αναφορές για τον εξτρέμ Τζόναθαν Λεζάρ που είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό και φεύγει από την Τέρεκ Γκρόζνι. Αλλά και για τον Γάλλο Φρεντερίκ Μπουλό, δειθνή με τις μικρές ομάδες της χώρας του, εξτρέμ της Σταντάρ Λιέγης.

Ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα και για τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό Ντάνιελ Μπράατεν που φεύγει από την Τουλούζ.

Σχετικά άρθρα