"Σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο στη Ρόδο!

9 Αυγούστου 2017

Ήξεραν πού να «χτυπήσουν» και τι έβρισκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα ενός σπιτιού στη Δημοτική ενότητα Καλλιθέας στη Ρόδο, την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν. Έτσι, «σήκωσαν» ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο.

Κανείς δεν είδε τους εισβολείς να μπαίνουν ή να βγαίνουν από την κατοικία των θυμάτων, την οποία ερεύνησαν εξονυχιστικά. Εκτός από το μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή σημαντικής αξίας, άρπαξαν και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φύλαγαν σε άλλο σημείο οι ιδιοκτήτες. Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, οι άνδρες του οποίου ερευνούν για τον εντοπισμό των δραστών.

Άφησε ανοιχτό το παράθυρο στο πίσω μέρος του γραφείου του στη Ναύπακτο ένας λογιστής και πετάχτηκε μέρα- μεσημέρι σε ένα διπλανό μαγαζί. Όμως, το πλήρωσε ακριβά, καθώς κάποιος τον είδε να φεύγει, τρύπωσε μέσα από το ορθάνοιχτο παράθυρο και άρπαξε 400 ευρώ που υπήρχαν στο γραφείο! Ο λογιστής αντιλήφθηκε όταν επέστρεψε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά την κλοπή.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ