Πάτρα: Κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου

10 Αυγούστου 2017

Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για τη δημόσια υγεία από την κατάρρευση του υποστέγου 4 στο λιμάνι της Πάτρας, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άτυχο πρόσφυγα, καθώς από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν διαπιστώθηκε καμία ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών:

“Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ στη συνέχεια της τακτικής πληροφόρησης που πραγματοποιεί μετά την κατάρρευση του Υπόστεγου Νο 4 ενημερώνει ότι το διαπιστευμένο εργαστήριο, το οποίο πραγματοποίησε τις ατμοσφαιρικές μετρήσεις το πρωί της 5/8/2017, σε διάφορες θέσεις, (8) περιμετρικά του Υπόστεγου και (2) επί της οδού Όθωνος Αμαλίας, μας απέστειλε εγγράφως αργά την Τετάρτη το απόγευμα την μελέτη με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών μετρήσεων καθώς επίσης και την αξιολόγησή τους, στο συμπέρασμα της οποίας αναφέρονται επί λέξει τα εξής : «…δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου και δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία,δεδομένου ότι όλες οι τιμές ήταν κάτω των ορίων που θέτει η ισχύουσα Νομοθεσία.»

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες που έχουν σχέση με το ατυχές και τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Υπόστεγου στην θέση 4”.

ΠΗΓΗ: http://www.koutipandoras.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...