Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας.</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span><br /><span style="font-size: small;">500 γραμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού</span><br /><span style="font-size: small;">500 γραμ. γιαούρτι 2%</span><br /><span style="font-size: small;">125 γραμ. μέλι θυμαρίσιο</span><br /><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span><br /><span style="font-size: small;">Για το παγωτό πεπόνι, παίρνουμε το αργίτικο πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε οριζόντια. Αφαιρούμε ίνες και σπόρους και λίγη λίγη τη σάρκα του μέχρι να ζυγίσουμε 500 γραμ. καθαρή σάρκα.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Σε μπλέντερ βάζουμε το φρούτο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Παγώνουμε τα αδειασμένα μισά του πεπονιού στην κατάψυξη. Αφού παγώσει το παγωτό, γεμίζουμε τις παγωμένες θήκες πεπονιού και γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με φιστίκια Αιγίνης.</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">ΠΗΓΗ: http://www.argiro.gr</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Διαβάστε ακόμα: </span></p>
<p style="text-align: justify;"><a href="/103979/ygieino-pagwto-ksylaki-me-karpoyzi-kai-peponi-thermides-50" target="_blank"><span style="font-size: small;"><span style="color: #b29f64; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Υγιεινό παγωτό ξυλάκι με καρπούζι και πεπόνι: Θερμίδες 50!</span></span></a></p>
<p style="text-align: justify;"><a href="/140468/peponi-xrysafenia-apolaysh-kai-threptikh-aksia" target="_blank"><span style="color: #b29f64; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Πεπόνι: χρυσαφένια απόλαυση και θρεπτική αξία</span></a></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα