Σελήνη στους Διδύμους - Ποια ζώδια ευνοούνται;

16 Αυγούστου 2017

Γεγονός είναι πως κάτω από την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, ακόμη κι αν η επιρροή της χθεσινής αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, εξακολουθεί να δημιουργεί ισχυρούς κλυδωνισμούς στις σχέσεις. Σήμερα ωστόσο, είναι μια ημέρα σαφώς πιο επικοινωνιακή, που λίγο ως πολύ σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά και να απολαύσεις τις στιγμές σου και τις παρέες σου.

 

Όμως, στις 11:49 π.μ. το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή, δυσκολεύει τον ψυχισμό σου με συναισθήματα που μπορεί να ενεργοποιούν την τάση σου να πεις ή να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, έτσι που δημιουργούν μια προσωρινή δυσαρμονία στις ώρες αυτές.

Αν βρίσκεσαι μπροστά σε κάτι που σε απασχολεί έντονα, επεξεργάσου το με τη λογική σου, όχι με το συναίσθημά σου, και προσπάθησε να το εκφράσεις όσο πιο ήρεμα μπορείς. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου πως και οι άλλοι δεν είναι πάντα έτοιμοι να σε ακούσουν και, πολύ περισσότερο, να σε κατανοήσουν.

Στις 3:34 μ.μ. η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου, και δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου με όποιο τρόπο μπορείς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις (αν δεν το κάνεις ήδη) είναι μια βόλτα στη θάλασσα, που μπορεί να έχει πραγματικά αναζωογονητικό χαρακτήρα! Να θυμάσαι όμως πως τις ώρες αυτές γίνεσαι πολύ πιο ευαίσθητος στις ‘‘δονήσεις’’ των γύρω σου, έτσι που είναι εύκολο να νοιώσεις συναισθήματα απογοήτευσης και θλίψης.

Στις 10:29 μ.μ. το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί ένα σαφώς καλύτερο κλίμα στη βραδιά σου, τέτοιο που επιτρέπει κάθε λογής εκτόνωση, ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις. Προσφέρεται επίσης για κοινωνική ζωή και διασκέδαση.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Διδύμους

Την σημερινή ημέρα ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που αφενός κινούνται σε ένα κλίμα πιο αισιόδοξο και επικοινωνιακό, αφετέρου μπορούν να περάσουν πολύ όμορφά ό,τι και αν επιλέξουν να κάνουν, και κυρίως να επικοινωνήσουν, να βγουν, να διασκεδάσουν και να εκτονώσουν με ευχάριστο τρόπο τον ψυχισμό τους. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Απολαμβάνω τη χαλαρή πλευρά της ζωής, χωρίς να παρασύρομαι από το συναίσθημά μου!


πηγή:https://www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ