Mου αρέσει πολύ ένα αγόρι αλλά τα έχει με άλλη. Τι να κάνω;

Είμαι 13 χρόνων και όταν ήμουν μικρή κάθε καλοκαίρι στον οικισμό του θείου μου είχε πολλά παιδιά και επειδή εγώ είμαι 2 λεπτά μακριά, πήγαινα κάθε μέρα και έπαιζα με τα παιδιά Ήταν ένα αγόρι  που τότε ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, ήμασταν κολλητοί. Τώρα που μεγαλώσαμε με το ζόρι ένα “γειά” λέμε. Δεν έχουμε μαλώσει απλά έτσι αυτός κάθεται με τα υπόλοιπα αγόρια… Α, είμαστε ίδια ηλικία κιόλας.

Όμως εδώ και 3 χρόνια μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ξανθός, γλυκός, με πολύ χιούμορ και πολύ καλό παιδί. Είναι ένα αγόρι που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Ρώτησα έναν φίλο του άμα έχει Instagram και μου είπε ναι και ευτυχώς τους έστειλα αίτημα φιλίας, με αποδέχτηκε μου έστειλε και αυτός. Και αποφάσισα να του στείλω μήνυμα «Γειά τι κάνεις είμαι αυτή, με θυμάσαι κλπ. Μου απάντησε και μου λέει: «ναι σε θυμάμαι». Μιλήσαμε και άλλο λίγο και την επόμενη μέρα αποφάσισα να του πω ότι μου αρέσει.

Του έστειλα μήνυμα ότι μου αρέσει

Του έστειλα μήνυμα «πρέπει να σου πω κάτι που δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο μέσα μου: μου αρέσεις εδώ και 3 χρόνια».  Και αυτός μου απαντάει: «Σορρυ αλλά έχω κοπέλα». Όταν το είδα το μήνυμα άρχισα να τρέμω και να κλαίω και ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω Μετά αυτός μου ζήτησε να παραμείνουμε φίλοι όπως παλιά και του είπα οκ όμως δεν μπορώ να τον βλέπω σαν φίλο. Πείτε μου τι να κάνω είμαι πολύ στενοχωρημένη.

erotiko-sms

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το πρώτο πράγμα που θα σας έλεγα να κάνετε από ‘δω και πέρα είναι να μην περιμένετε τόσο για να δείξετε σε κάποιον ότι σας αρέσει. Εμπιστευτείτε το συναίσθημά σας περισσότερο και κινηθείτε πιο σύντομα ώστε να μην προλαβαίνει το μυαλό να φτιάχνει φαντασιώσεις που τελικά ακυρώνονται από την πραγματικότητα και μετά στεναχωριέστε.

Λίγο άγχος σ’αυτό τον τομέα δεν κάνει κακό. Κατά τα άλλα να προσθέσω ότι δεν φταίτε που σας πήρε τρία χρόνια να του μιλήσετε γιατί είσαστε παιδί και ανακαλύπτετε τώρα το συναίσθημά σας και τη συναναστροφή.

Οπότε σκεφτείτε το σαν μια ήττα που χρεωθήκατε για να μάθετε να παίζετε πιο καλά. Κάντε υπομονή και θα περάσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έρθει και κάτι εξίσου έντονο αν όχι πιο έντονο για την καρδιά σας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τον αγαπώ αλλά δεν τον έχω! Γιατί μπλέκω πάντα σε αδιέξοδες σχέσεις;

6 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι αν δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση

Μου την «πέφτει» αλλά τα έχει με άλλη. Να κάνω κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν;

 

 

 

Σχετικά άρθρα