Κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού και ντομάτα

<p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ</span></strong></p>
<p style="text-align: justify;"><strong></strong><br /><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 221kcal (ανά μερίδα)</span></strong><br /><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 5γρ.</span></strong><br /><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 31γρ.</span></strong><br /><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΛΙΠΟΣ: 8γρ.</span></strong><br /><strong><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 0 γρ.</span></strong></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΥΛΙΚΑ</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">4 (480γρ) φιλετάκια κοτόπουλου</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">(400γρ.) γιαούρτι</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">(0% λιπαρά)</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">1(111γρ.) ντομάτα, τριμμένη</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">1 κουταλιά</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">γλυκού (2.1γρ.) πάπρικα</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">4 κουταλιές γλυκού λάδι</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">1 πρέζα</span><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">(0,4γρ.) αλάτι</span><br /><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΕΚΤΕΛΕΣΗ</span><br /><br /><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">Σάλτσα γιαουρτιού: χτυπάτε το γιαούρτι με την τριμμένη ντομάτα, την πάπρικα, και τα 2 κ/κια λάδι. Τοποθετείτε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε ταψί φούρνου και αλατίζετε. Περιχύνετε τη σάλτσα γιαουρτιού και αφήνετε να μουλιάσει για 1 ώρα. Στην ½ ώρα γυρίστε το κοτόπουλο για να απορροφηθεί το γιαούρτι παντού. 4. Λαδώστε με τα υπόλοιπα 2 κ/κια λάδι, το ταψί φούρνου και απλώστε τα φιλέτα και ψήστε σε μέτριο φούρνο αέρα για ½ ώρα. 5. Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα και πουργούρι.</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">ΠΗΓΗ: www.xrysessyntages.com</span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;">Διαβάστε ακομα:</span></p>
<p style="text-align: justify;"><a href="/63740/kotopoylo-pshto-light-me-myrwdika-kai-salata" target="_blank"><span style="font-size: small; font-family: verdana,geneva;"><span style="color: #b29f64; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Κοτόπουλο ψητό light με μυρωδικά και σαλάτα</span></span></a></p>
<p style="text-align: justify;"><a href="/100355/kotopoylo-me-valsamiko-me-meli-kai-votana-sth-sxara-210-thermides" target="_blank"><span style="color: #b29f64; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Κοτόπουλο με βαλσαμικό με μέλι και βότανα στη σχάρα! 210 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!</span></a></p>

Σχετικά άρθρα