Συναντήθηκαν!

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη. Και σύμφωνα με την εκτίμηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρήκαν κοινό τόπο για να ορίσουν αφετηρία εξελίξεων. Κι απ΄ αυτή ουσιαστικά να δρομολογήσουν την τακτοποίηση των χρεών (της πρωτογενούς οφειλής) στο Δημόσιο…

Μετά τη συνάντηση σήμερα Κυριακή η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για την συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά το θέμα των χρεών της ΠΑΕ. Σε αυτήν – την ε ημέρωση – ξεχωρίζει η τοποθέτηση του πρωθυπουργού πως “ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει χρήματα από την Πολιτεία, αλλά θέλει να δώσει χρήματα στην Πολιτεία”, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει την πρόθεση της κυβέρνησης να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι κυβερνητικοί παράγοντες ανέφεραν ότι σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του “Δικεφάλου” ενώ ο Σαββίδης πρότεινε άμεση αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους ύψους με την καταβολή των περίπου 11 εκ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει επί λέξει:

«Στο περιθώριο του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά. Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την οριστική διευθέτηση των χρεών προς το ελληνικό δημόσιο. Ο πρωθυπουργός της χώρας επανέλαβε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συνάντησης “ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει χρήματα από την Πολιτεία, αλλά θέλει να δώσει χρήματα στην Πολιτεία».

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης τόνισε την πάγια θέση του ιδίου και της ΠΑΕ για “άμεση αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους” με την καταβολή των περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όπως ανέφεραν κυβερνητικοί παράγοντες σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του “Δικεφάλου”.”

Σχετικά άρθρα