Κι όμως ισχύουν! Περίεργα επιστημονικά tips για το σεξ

27 Αυγούστου 2017

Θέλετε επιτυχημένο σεξ με την επιστημονική βούλα; Βαρεθήκατε να διαβάζετε tips για το σεξ και επιθυμείτε να μάθετε τι ισχύει και τι όχι;

Παρακάτω ακολουθούν μερικά tips για τη σεξουαλική επαφή, τα οποία δεν φαντάζεστε ότι ισχύουν... Κι όμως, ισχύουν!

- Επιστήμονες στην Ολλανδία βρήκαν ότι το να φοράμε κάλτσες την ώρα της πράξης, αυξάνει την πιθανότητα οργασμών!

- Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες βρίσκουν λιγότερο σεξουαλικά ελκυστικούς τους άντρες που χαμογελούν πολύ. Στον αντίποδα, οι άντρες έλκονται από τις χαρούμενες και χαμογελαστές γυναίκες!

- Η επιστήμη λέει ότι η έκθεση στην ήλιο, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης.

- Έρευνα επιστημόνων στο πανεπιστήμιο Erciyes αποφάνθηκε ότι οι άντρες με μεγαλύτερη κοιλιά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στη σεξουαλική τους επαφή κατά 5 λεπτά.

- Οι καστανές είναι σέξι! Σύμφωνα με έρευνα του 2011, οι καστανές θεωρούνται από τους άντρες περισσότερο ελκυστικές, έξυπνες και σέξι!

- Για περισσότερη διάρκεια στο σεξ, φάτε πικάντικα φαγητά! Και όμως, γαλλική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι άντρες μεταξύ 18-44 ετών, που τρώνε πικάντικα πιάτα, έχουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης και ανταπεξέρχονται καλύτερα στο κρεβάτι!

- Οργασμός για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου! Και όμως, έρευνα του πανεπιστημίου Munster κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι οργανισμοί λειτουργούν ως φάρμακο για τους πονοκέφαλους! Ακόμη ένας λόγος για να το ρίξετε στο σεξ...

Με πληροφορίες από cracked.com

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy