Ο Μακρόν ξόδεψε 26.000 ευρώ για μέικ - απ μέσα σε τρεις μήνες!

26 Αυγούστου 2017

 «Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στο Ελιζέ το δημοσίευμα του περιοδικού «Le Point» σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν έδωσε…  26.000 ευρώ για μέικ - απ!

«Ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται ότι είναι πολύ δεμένος με την μακιγιέζ του. Έχει ζητήσει να τον ακολουθήσει στο Ελιζέ και να είναι η προσωπική του μακιγιέζ. Αλλά για να είναι όμορφο το πρόσωπο σε κάθε περίσταση, πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Άνθρωπος που γνωρίζει τα έξοδα του προέδρου ανέφερε ότι ο Μακρόν έχει ξοδέψει περισσότερα από 26.000 ευρώ για το μέικ απ του, σε μόλις τρεις μήνες στο Ελιζέ», αναφέρει το περιοδικό.

Μάλιστα προσθέτει ότι το όνομα της μακιγιέζ του είναι Νατάσα Μ. και πως σε τρεις μήνες πληρώθηκε με δύο αποδείξεις: Η μία ύψους 10.000 ευρώ και η άλλη 16.000 ευρώ.

Ωστόσο το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει αν η μακιγιέζ έχει αναλάβει να βάφει και την Πρώτη Κυρία, Μπριτζίτ, αν και ούτε αυτό θα δικαιολογούσε τα 26.000 ευρώ.

Η απάντηση του Ελιζέ

Το δημοσίευμα έφερε αναταραχή στο Ελιζέ που βλέπει τη δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν να πέφτει κατακόρυφα. Κύκλοι της γαλλικής προεδρίας επιβεβαίωσαν εμμέσως τις αναφορές του «Le Point» σημειώνοντας ότι «στο μέλλον οι δαπάνες καλωπισμού του Προέδρου θα είναι σημαντικά μειωμένες».

Πηγή: cnn.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ