Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου περιμένουμε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Σύμφωνα με το Meteo.gr ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Σχετικά άρθρα