Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε ταβέρνα

Στάχτη έγινε ταβέρνα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, ενώ ακολούθησαν εκρήξεις που ξεσήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής λόγω του εκκωφαντικού θορύβου.

Η ταβέρνα, που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από το Γάζι, στην παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου, στην περιοχή Κουμπέδες, ευτυχώς δεν λειτουργούσε αυτό το διάστημα γιατί σε αυτή την περίπτωση, όπως εκτιμάται, η φωτιά θα είχε εξελιχθεί σε τραγωδία.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες, όπως και ασθενοφόρα, καθώς οι αρχές δε γνώριζαν εάν υπήρχαν άτομα μέσα στην ταβέρνα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τις τελευταίες εστίες σήμερα τα ξημερώματα, με την καταστροφή να είναι μεγάλη αφού πέρα από τον εξοπλισμό που κάηκε έπεσε και η οροφή του κτιρίου ενώ παραμένει στην περιοχή ένα όχημα της Πυροσβεστικής, υπό τον κίνδυνο αναζωπύρωσης, της πυρκαγιάς.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ξεκινήσει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα .

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα