Μακαρονοσαλάτα πέστο - μοτσαρέλα

29 Αυγούστου 2017

Υλικά (για 4-6 άτομα)

500 γρ. (1 πακέτο) πένες (καλύτερα ολικής αλέσεως),

2 κομμάτια (ολόκληρες) πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι, κομμένες σε τετραγωνάκια,

1 βαζάκι (3/4 φλ. περίπου) σάλτσα πέστο βασιλικού (Basil Pesto),

1 μπάλα (150 γρ.) μοτσαρέλα (ή μοτσαρέλα κοπής) σε κυβάκια,

3 γερές χούφτες άγρια ρόκα (Rucola, από συσκευασία για σαλάτα), αλάτι.

Εκτέλεση

Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε με τρεχούμενο νερό μέσα σε σουρωτήρι μέχρι να κρυώσουν.

Τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε μέσα το πέστο βασιλικού, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.

Σερβίρετε τη μακαρονοσαλάτα αμέσως ή την κρατάτε στο ψυγείο μέχρι και 2 μέρες.

Πηγή: xrysessyntages.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +43397+185013+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ