Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 31/08

31 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ:Σήμερα φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να θέλεις να υλοποιήσεις αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς γιατί οι υποδομές που έχεις είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου για να πετύχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ:Σήμερα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και δυναμισμό αλλά παράλληλα θα έχεις και έντονο εκνευρισμό για διάφορες καταστάσεις που ακόμη δεν τις έχεις λύσει. Φρόντισε να μελετήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου και προπάντων να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Ξεκινάει για εσένα μια πολύ θετική περίοδος που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ:Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με αρκετό ρεαλισμό ώστε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν την λύση των προβλημάτων σου. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα αλλά σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Σήμερα απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα στα διάφορα θέματα που σε απασχολούν στην ζωή σου. Πριν πάρεις όποιες αποφάσεις ζύγισε προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και φρόντισε να μην καταναλώνεις την ενέργεια σου σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Πάντως σε βεβαιώνω ότι με ότι και αν ασχοληθείς η επιτυχία θα είναι δική σου.

ΛΕΩΝ:Σήμερα θα έχεις τις καλύτερες επιρροές για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί την τελευταία περίοδο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις χαρούμενα τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Ενώ όλα σήμερα θα είναι καλά, εσύ θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει θα πρέπει να κανείς κάτι για αυτό. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα με δικά σου άτομα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί αρνητικότητα.

ΖΥΓΟΣ:Σήμερα φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν αρκετά. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις και σε αγχώνουν αρκετά. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Σήμερα θα έχεις την δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή αν και το μυαλό σου θα κατακλύζεται από τα πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θα μπορείς να κρίνεις πολλές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Σήμερα θα έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιηθούν. Φρόντισε να βάλεις πολύ αυστηρό προγραμματισμό. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που είχες βάλει και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρο σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Οι πλανήτες χαρίζουν την εύνοια τους για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα αλλά και αρκετό άγχος. Από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια περίοδος που και οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αλλά και πολλά θέματα που δεν έστρωναν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Διώξε λοιπόν το άγχος και την ανασφάλεια και σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ:Σήμερα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά μερικά θέματα που είναι αποδιοργανωμένα αυτή την περίοδο. Και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Άρχισε να υλοποιείς σχέδια του παρελθόντος και μη σταματάς πουθενά. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

πηγή:www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαλάτα με superfood
Light & Υγιεινά
Σαλάτα με superfood