Η εξάχρονη ερωτική σχέση με τον Michael Jackson

Για τον εξάχρονο ερωτικό δεσμό που είχε με τον αείμνηστο βασιλιά της pop, Michael Jackson μιλά ο εραστής του Liberace, Scott Thorson, ο οποίος αποκαλύπτει ότι τους σύστησε ο ίδιος ο Liberace στο τέλος της δεκαετίας του ’70: “Ήταν η εποχή που κυκλοφορούσε το Thriller και ο Michael κι εγώ γίναμε εραστές” λέει ο Thorson και ανάβει φωτιές στη διεθνή showbiz. Επίσης, ο άνδρας αποκαλύπτει ότι οι τρεις τους έκαναν πλαστική επέμβαση ταυτόχρονα κι ανάρρωσαν στο σπίτι του Liberace στο Παλμ Σπρινγκς.

Για πρώτη φορά μίλησε σχετικά με την ερωτική του σχέση με τον Jackson το 2004 στο National Enquirer, όπου περιέγραψε την πρώτη του σεξουαλική επαφή μαζί του στο σπίτι του αείμνηστου Βρετανού ηθοποιού μίμου γυναικείων χαρακτήρων Danny La Rue. “Στεκόμουν μόλις λίγα μέτρα μακριά του, όταν ο Michael μου έκανε νεύμα με το χέρι να πλησιάσω και να ανέβω στο κρεβάτι του. Η ερωτική μας επαφή διήρκεσε μία ώρα”. Την ίδια επόχή ο δικηγόρος του Jackson, Steve Cochran, διέψευσε τις αναφορές του Thorson, αποκαλώντας την ιστορία του ψεύτικα σκουπίδια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Throson οι συνευρέσεις με τον Jackson δεν ήταν μερικά μόνο διαλείμματα, αλλά διήρκεσαν έξι ή επτά χρόνια στα οποία είχαν κανονικά ερωτική σχέση. “Ο Michael ήταν πολύ γενναιόδωρος. Μου φέρθηκε καλά!”.

Κι αν και ο Thorson απολαμβάνει λίγες στιγμές αναγνώρισης με την ταινία “LIberace: Η ιστορία πίσω από το κηροπήγιο”, δεν είχε ούτε χρήματα να πληρώσει την εγγύηση αποφυλάκισής του, την οποία κατέβαλε εν τέλει ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής. Καθώς περίμενε την απόφαση για κατηγορίες διάρρηξης που τον βαρύνουν, φυλακίστηκε, ενώ μετά την καταβολή εγγύησης απολαμβάνει άνετη διαμονή σ’ ένα πολυτελές κατάλυμα και θαυμάζει την απεικόνιση του λαμπερού τρόπου ζωής του από τους Douglas και Damon που πρωταγωνιστούν στην ταινία, αν και όπως τονίζει κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν του προσέφερε βοήθεια ή οικονομική ενίσχυση ώστε να βγει από τη φυλακή, αν και εκείνος προσφέρθηκε να τους παρέχει πληροφορίες για τη ζωή του και τον Liberace.

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Σχετικά άρθρα