Οι νικήτριες του διαγωνισμού για 3 προϊόντα ελέγχου βάρους από τη Lanes

4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Κυριακή Σούρλα  είναι 35 χρονών, μητέρα 2 παιδιών. Έμαθα για το boro.gr τυχαία και παρακολουθεί κυριώς θέματα σχετικά με τη Ψυχολογία, το Παιδί και διατροφής.

 

 

 

Η Θεοδώρα Δούρβα είναι μηχανολόγος, είναι παντρεμένη με ένα παιδί και ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50. Έμαθε για το boro.gr μέσα από μηχανή αναζήτησης και το επισκέπτεται εδώ και δυο χρόνια. Ενδιαφέρεται για άρθρα ψυχολογίας, μοδας, τέχνης, μαγειρικής και θέματα σχετικά με το παιδί.

 

Η Νίκη Μεταλληνού ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-55 και είναι φοιτά στη σχολή πολιτικών μηχανικών. Παρακολουθεί το boro.gr από την αρχή του, της αρέσουν όλα τα θέματα και κυρίως υγείας και ομορφιάς.

 

 

Η Βασιλική Ηλιάδη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 50-65. Της σύστησε το boro.gr μία κάλη της φίλη πρίν από περίπου 2,5 χρόνια. Προτιμά να διαβάζει θέματα ομορφιάς και υγείας. Έχει οικογένεια με δύο παιδιά και ασχολείται με τα οικιακά.

 

 

Η Μάρθα Βλαχογιάννη είναι άρνεργη και δεν έχει δική της οικογένεια. Ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία από 35-50 και έμαθε για το boro.gr από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Tο επισκέπτεται σχεδόν 1 χρόνο και διαβάζει όλη την θεματολογία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ