Οι νικήτριες του διαγωνισμού για 3 προϊόντα ελέγχου βάρους από τη Lanes

4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Κυριακή Σούρλα  είναι 35 χρονών, μητέρα 2 παιδιών. Έμαθα για το boro.gr τυχαία και παρακολουθεί κυριώς θέματα σχετικά με τη Ψυχολογία, το Παιδί και διατροφής.

 

 

 

Η Θεοδώρα Δούρβα είναι μηχανολόγος, είναι παντρεμένη με ένα παιδί και ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50. Έμαθε για το boro.gr μέσα από μηχανή αναζήτησης και το επισκέπτεται εδώ και δυο χρόνια. Ενδιαφέρεται για άρθρα ψυχολογίας, μοδας, τέχνης, μαγειρικής και θέματα σχετικά με το παιδί.

 

Η Νίκη Μεταλληνού ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-55 και είναι φοιτά στη σχολή πολιτικών μηχανικών. Παρακολουθεί το boro.gr από την αρχή του, της αρέσουν όλα τα θέματα και κυρίως υγείας και ομορφιάς.

 

 

Η Βασιλική Ηλιάδη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 50-65. Της σύστησε το boro.gr μία κάλη της φίλη πρίν από περίπου 2,5 χρόνια. Προτιμά να διαβάζει θέματα ομορφιάς και υγείας. Έχει οικογένεια με δύο παιδιά και ασχολείται με τα οικιακά.

 

 

Η Μάρθα Βλαχογιάννη είναι άρνεργη και δεν έχει δική της οικογένεια. Ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία από 35-50 και έμαθε για το boro.gr από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Tο επισκέπτεται σχεδόν 1 χρόνο και διαβάζει όλη την θεματολογία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...