7 νέες στάσεις για ανεπανάληπτους οργασμούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν με τον σύντροφό σου είστε εγκλωβισμένοι σε μια τύπου «σεξουαλική ρουτίνα», δες το παρακάτω βίντεο και μάθε 7 νέες στάσεις για να… ξεσαλώσετε και να περάσετε βραδιές γεμάτες πάθος και ανεπανάληπτους οργασμούς.

Το βασικότερο; Με τις στάσεις αυτές μπορείς να καθορίσεις εσύ τον ρυθμό. Εάν πάλι τις γνωρίζεις ήδη, να μια καλή ευκαιρία για επανάληψη.

Η «χειράμαξα»

Στηρίξου στο πάτωμα με τα χέρια σου και βάλε τον σύντροφο σου να σε ανασηκώσει, ώστε η λεκάνη σου να φτάσει στο πέος του. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του για ακόμα καλύτερη διείσδυση.

Το «βερίκοκο»

Όχι δεν είναι το φρούτο. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε το δεξί σου πόδι σε γωνία 90 μοιρών. Ο σύντροφός σου διεισδύει ξαπλωμένος πλαγιαστά, κάθετα σε σένα.

Η «αράχνη»

Εάν το…όνειρο σου είναι να γίνεις γυναίκα-αράχνη τώρα ειναι η ευκαιρία σου. Κάθεστε αντικριστά. Στη συνέχεια ξάπλωσε ελαφρά προς τα πίσω (το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό σου), στηριζόμενη στους αγκώνες σου και άνοιξε τα πόδια σου ώστε εκείνος να βρεθεί ανάμεσά τους. Ανεβοκατέβα επάνω του στον ρυθμό που εσύ θέλεις.

Το «σάντουιτς»

Εσύ θα έχεις τον ρόλο του… ψωμιού και ο σύντροφός σου θα βάλει τη γέμιση. Ξάπλωσε πλαγιαστά και άνοιξε τα πόδια σου. Ο παρτενέρ σου είναι γονατιστός κοιτώντας σε και βάζει το δεξί σου λυγισμένο πόδι γύρω από τη μέση του. Έτοιμο το σπέσιαλ!

Κάτσε στον θρόνο σου

Εάν είστε φίλοι του Game of Thrones, η στάση αυτή μπορεί να γίνει μόνιμη στο ρεπερτόριο και των δυο σας. Κάθισε σε μια καρέκλα με τα πόδια σου εντελώς ανοιχτά. Ασε τον σύντροφό σου να αποφασίσει πώς θα σε ικανοποιήσει. Εντάξει, αν θες μπορείς και να του δίνεις οδηγίες.

Το «βιδωτό»

Μια βίδα και ένα κατσαβίδι είναι παντού χρήσιμα. Κάτι έχεις στο μυαλό σου, σωστά; Ξάπλωσε στηριζόμενη στην πλάτη και σήκωσε τα πόδια πάνω από το ύψος του κεφαλιού σου. Κατάλαβες τώρα ποιος θα κάνει το κατσαβίδι;

Tο «αγγελούδι»

Όπως καταλαβαίνεις, ο τίτλος είναι για τα μάτια του κόσμου. Περισσότερο η στάση αυτή θυμίζει ένα αντίστροφο «69» με εσένα από κάτω. Ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια σου και λύγισέ τα. Ο σύντροφός σου ξαπλώνει επάνω σου κοιτώντας αντίθετα. Ανασήκωσε την λεκάνη σου κατά το δοκούν, για να το απολαύσεις στο έπακρο.

Δ. M.

Με πληροφορίες από το το www.menshealth.com

Σχετικά άρθρα