Ο γιος Τραγάκης ζητά συγγνώμη από τη ΝΔ και «υμνεί» τον Μητσοτάκη

7 Σεπτεμβρίου 2017

Να εξομαλύνει την κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία μετά την ανακοίνωση του πατέρα του ότι του «κληρονομεί» τη θέση στην εκλογική περιφέρεια Πειραιά, επιχείρησε ο γιος του Γιάννη Τραγάκη, Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης Τραγάκης τηλεφώνησε σε στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και ξεκαθάρισε τη στάση του για το θέμα που προκάλεσε πολύ θόρυβο σχετικά με τη δική του υποψηφιότητα.

Όπως είπε ο γιος του παλαίμαχου βουλευτή της ΝΔ στο συνεργάτη του προέδρου του κόμματος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, ως τώρα τον αγαπούσα, τώρα τον λατρεύω».

Με τον τρόπο αυτό επιχείρησε να δείξει ότι συμφωνεί με την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μην τον εντάξει στις λίστες υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, μετά την αυθαίρετη ανακοίνωση εκ μέρους του πατέρα του που το προεξοφλούσε ως κληρονομικό δικαίωμα.

O Παναγιώτης Τραγάκης ανέφερε επίσης στην τηλεφωνική του συνομιλία, ότι διαχωρίζει τη θέση του με τους χειρισμούς του πατέρα του, οι οποίοι δεν ανήκουν πλέον στην σύγχρονη πολιτική, αλλά σε προηγούμενες δεκαετίες.

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ο Μητσοτάκης έκοψε τον γιο του Τραγάκη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ