Σεξ στα μουγκά; Last year...

8 Σεπτεμβρίου 2017

Εάν με τον σύντροφο/σύζυγο σου είστε αυτό που λέμε... θορυβώδεις όταν κάνετε σεξ, τότε ίσως να έχετε ένα μικρό πρόβλημα, αφού
κατά πάσα πιθανότητα δεν θα θέλετε τα παιδιά σας από το διπλανό δωμάτιο να ακούνε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς κάνετε στο κρεβάτι σας. Αφιέρωσε μας
λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου και διάβασε μερικές έξυπνες και απλές λύσεις για να ηχομονώσεις καλύτερα τις προσωπικές σας στιγμές, ώστε να συνεχίσουν να είναι... προσωπικές.

1. Κάνε το κρεβάτι... φρούριο

Όχι, δεν εννοούμε να χτίσεις κυριολεκτιά έναν περιμετρικό τοίχο γύρω από το κρεβάτι, αλλά να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρια και κουβέρτες ως... σιγαστήρα. Βάλε πολλά και από τα δύο και μπείτε με τον άντρα της ζωής σου από κάτω. Όταν θα αρχίσετε να υψώνετε την φωνητική σας ένταση, οι ήχοι αθτοί δεν θα φέυγουν προς τα έξω, αλλά θα "αιχμαλωτίζονται" στα υφάσματα.

2. Μπείτε στο ντους

Αν νομίζεις ότι η ντουζιέρα είναι μόνο το ιδανικό μέρος για να αυνανιστείς, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Και αυτό, γιατί
οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης με τον σύντροφο/σύζυγο σου, όπου οι φωνές σας δεν θα ακουστούν. Αφήστε το νερό να τρέχει, προσφέροντάς σας φυσική ηχομόνωση.

3. Βάλτε τους μουσική

Αν το να βάλεις μουσική στο δωμάτιό σας, για να μην ακούγονται οι αναστεναγμοί σας κατά την κρίσιμη ώρα δεν είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα, μην ανησυχείς καθόλου. Η λύση είναι μπρστά στα μάτια σου. Βάλε μουσική στο δωμάτιο που βρίσκονται τα παιδιά και αφοσιωθείτε στο ιερό σας καθήκον!

4. Άλλαξε κρεβάτι

Εάν την ώρα που κάνετε σεξ, οι φωνέ σας συνοδεύονται καιαπό τυχόν έντονα τριξίματα του κρεβατιού σας, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε κρεβάτι. Μπορεί ο θόρυβος του κρεβατιού, να καλύπτει τις δικές σας κραυγές απόλαυσης, όμως σίγουρα τα παιδιά σας θα αντιληφθούν ότι κάτι... περίεργο συμβαίνει στο "βασίλειο" του μπαμπά και της μαμάς.

5. Κάλυψε τα κενά σου

Εντάξει, μην το πάρεις τοις μετρητοίς. Το μόνο κενό που έχεις να καλύψεις και σου προσφέρει ηχομόνωση σε πολύ σημαντικό βαθμό,
είναι αυτό μεταξύ της πόρτας και του πατώματος. Βάλε μια πετσέτα ή μια χοντή μπλουζα, αλλά φρόντισε να καλύψεις όλο το κενό.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ