Πες "αντίο" στην κοιλίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

9 Σεπτεμβρίου 2017

Όπως οι περισσότερες γυναίκες, ίσως κι εσύ να ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν είναι ιδιαίτερα περήφανη για την κοιλίτσα της που μπορεί να πετάει λίγο περισσότερο από το κανονικό.

Κι όμως έρευνες απέδειξαν ότι υπάρχει λύση και για αυτό το πρόβλημα, που μπορεί να σε προβληματίζει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι, όταν έρχεται η ώρα να φορέσεις το μαγιο σου στην παραλία.

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καθόλου και να αγαπάς το σώμα σου. Εάν πάλι, σε "τρώει" και θέλεις να προσπαθήσεις να τη χάσεις σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το αποτελεσματικότερο είδος άσκησης για αυτόν τον σκοπό.
Σημειώνεται, πάντως, ότι το συσσωρευμενο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν είναι ό, τι πιο υγιεινό και σε αυτό συμφωνούν οι επιστήμονες, οι οποίοι τονίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση ελλοχεύουν πολλοί και σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία σου, με πιο σοβαρή την εκδήλωση καρδιοπάθειεας.

Σε σχετική έρευνα, λοιπόν, που έγινε αποκαλύφθηκε ότι όσες ακολουθούν ένα διαλειμματικό πρόγραμμα γυμναστικής, με αερόβια και ενδυνάμωση, χάνουν όχι μόνο το λίπος στην κοιλιά, αλλά και πολλούς πόντους στην περιφέρεια.

Επίσης, στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις ασκήσεις με βαράκια για να δυναμώσεις τους κοιλιακούς σου.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από το www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαλάτα με superfood
Light & Υγιεινά
Σαλάτα με superfood