Σύλληψη για τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή

Ένα άτομο συνελήφθη από την Αστυνομία και ένα ακόμη αναζητείται για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτη Καρρά από ρίψη κροτίδας προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη το πρωί στο Αγρίνιο ένας 31χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών – κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 32χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιτωλικού – Ολυμπιακού Βόλου, ο 31χρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κερκίδα του γηπέδου, προμηθεύτηκε μία κροτίδα από τον 32χρονο. Στην συνέχεια, ο συλληφθείς έριξε την κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί ελαφρά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσης, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, συνελήφθη ένας 43χρονος, διότι σύμφωνα με την Αστυνομία, έριξε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής συνάντησης, τρεις κροτίδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο βαρελότο και πέντε ακόμα κροτίδες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα