6 βήματα για «σκληρό» σεξ!

Παραδέξου το! Εάν δεν έχεις κάνει ήδη “σκληρό” σεξ, είναι μια από τις μεγαλύτερες σεξουαλικές σου επιθυμίες. Το «σκληρό» σεξ σε εξιτάρει και μόνο σαν σκέψη, προκαλώντας σου απίστευτη έξαψη. Εφόσον, λοιπόν, σε ερεθίζει η ιδέα του, διαβασε 6 βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να το κάνεις πραγματικότητα.</p>

1. Ξεκίνα από τα βασικά

Εάν δεν το έχεις ξανακάνει και έχεις κάποιους λογικούς ενδιασμούς, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Μπορείτε με τον παρτενέρ σου να ξεκινήσετε με απλά πράγματα και στην πορεία να το εξελίξετε. Χειροπέδες, δέσιμο ματιών και διάφορα άλλα σεξουαλικά «παιχνίδια» είναι τα βασικά για μια πρώτη… γνωριμία.

2. Άσε ελεύθερα τα ένστικτά σου

Σταμάτα να ντρέπεσαι και να «κολλάς». Εδώ μιλάμε για την απόλαυσή σου, οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα επιτρέπονται! Εάν μέχρι τώρα η λογική σου ήταν αυτή που σε καθοδηγούσε ακόμα και στο κρεβάτι, ήρθε η ώρα να την κάνεις στην άκρη και να λειτουργήσεις με το ένστικτο. Κοινώς, όπως και ό, τι σου βγει εκείνη την ώρα.

3. Πάρε το ρίσκο σου

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να κάνεις αυτό που σε βολεύει και να κάνεις αυτό που θέλεις. Για να κάνεις «σκληρό» σεξ θα πρέπει να αφήσεις την άνεσή σου και να δοκιμάσεις διαφορετικά, πρωτότυπα πράγματα. Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

4. Μάθε να ζητάς

Αφέσου και μην διστάζεις να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να σού κάνει ό,τι θέλεις και σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή. Χώρος για ντροπές δεν υπάρχει.

5. Μίλα για το πως αισθάνεσαι

Είναι πολύ πιθανό, εάν είναι η πρώτη σου φορά, να νιώσεις λιγάκι περίεργα ίσως και άβολα. Κανένα πρόβλημα. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μην διστάσεις να μιλήσεις στον παρτενέρ σου για το πώς αισθάνεσαι.

6. Αλλάξτε ρόλους

Στο «σκληρό» σεξ ο ένας είναι ο κυρίαρχος και ο άλλος ακολουθεί. Εννοείται ότι μπορείτε να εναλλάσσεστε σε ρόλους. Δοκιμασε το και ανακάλυψε μια άλλη πτυχή του εαυτού σου.</p>

Γενικότερα, το παν είναι η επικοινωνία. Καλό θα είναι να συζητήσετε πρώτα για το τι θέλετε να κάνετε και τι σας αρέσει. Εφαρμόστε το και σίγουρα θα δείτε το σεξ με άλλο… μάτι.

Δ.Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα