Βίκυ Καγιά: Πώς ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, ενώ είχε μπει στον 3ο μήνα

16 Σεπτεμβρίου 2017

Aνάμεσα σε γυρίσματα για το Shopping Star, εξετάσεις στο Fashion Workshop και σύντομες καλοκαιρινές διακοπές,  ήρθαν και τα χαρμόσυνα νέα για τη Βίκυ Καγιά, πως περιμένει μωράκι.

«Ήμουν σε ένα χαμό από υποχρεώσεις και δουλειά, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα δυο μου παιδιά ήρθαν σε τέτοια στιγμή, μάλλον είναι γραφτό» λέει η Βίκυ, που όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος στην Μπιάνκα πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Annie και κάθε βράδυ χόρευε στη σκηνή.

«Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήρθε κάπως ξαφνικά. Είχαμε μπει βέβαια στη φάση που σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να κάνουμε ακόμη ένα παιδί –τέταρτο στην οικογένεια–, απλώς δεν είχαμε βάλει ένα χρονικό πλαίσιο,
δεν το είχαμε σχεδιάσει».

Μάλιστα, άργησε να το καταλάβει. «Ήμουν λίγο πριν τον τρίτο μήνα, πολύ αργά. Είχα κάποιες διαταραχές στον κύκλο μου, αλλά θεωρούσα πως είναι λόγω του άγχους και της πίεσης, δούλευα σαν την τρελή. Κάποιες ζαλάδες και ναυτίες που είχα νόμιζα ότι ήταν λόγω φόρτου εργασίας και ζέστης, γιατί μου συμβαίνει κατά περιόδους. Κάποια στιγμή, όμως, λέω “μήπως έχει παραπάει” και έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό» διηγείται η Βίκυ, που πλέον έχει μπει στον 5ο μήνα.

Η τελική ημερομηνία τοκετού που της έχει δώσει ο γιατρός είναι στις 9 Φεβρουαρίου.

Πηγή: www.peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ