Σάλο έχει προκαλέσει ράπερ που τραγουδά σε εκκλησία! (ΒΙΝΤΕΟ)

16 Σεπτεμβρίου 2017

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Santorini Greece», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Rather You than me» του αμερικανού ράπερ Ρικ Ρος. Ένα γεγονός που έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αντιδράσεις για την Lidl που «έβγαλε» τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης.

Τα πλάνα που περιέχονται στο βίντεο κλιπ, προέρχονται από τη Σαντορίνη, όπου ο γνωστός ράπερ πραγματοποίησε γυρίσματα σε γραφικά σημεία του νησιού, αλλά και στην εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου.

Αυτό που προκαλεί έντονες αντιδράσεις είναι τα πλάνα που τον δείχνουν να τραγουδά μέσα στην εκκλησία, μπροστά από την Αγία Τράπεζα και με φόντο τις εικόνες. Επίσης, στο βίντεο κλιπ βλέπουμε να εναλλάσσονται οι εικόνες της εκκλησίας με εικόνες όπου εμφανίζονται ημίγυμνα μοντέλα, καθώς και τοπία και κάτοικοι του νησιού.

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας χαρακτηρίζει το γεγονός «επαίσχυντο» και τονίζει πως «με θλίψη λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως "σκηνικού" για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο», γεγονός που δεν είχε την έγκριση της Μητρόπολης. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: www.protothema.gr

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ