Ο Σάκης Ρουβάς στη ΔΕΘ - Ρεκόρ προσέλευσης και Εγγραφών εθελοντών δοτών μυελού των οστών μετά το κάλεσμα του για βοήθεια στα social media

17 Σεπτεμβρίου 2017


Μαζική και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», βρέθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επισκέφθηκε το περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες αφότου μέσω των social media του κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει και να γίνει εθελοντής δότης μυελού τον οστών.

Ο περίπατος στην ΔΕΘ κορυφώθηκε στο περίπτερο του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τον χώρο για να τον δουν από κοντά, αλλά και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για βοήθεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σημειώθηκε, όχι μόνο ρεκόρ προσέλευσης, αλλά και ρεκόρ εγγράφων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, γεγονός που δείχνει και την αγάπη του κοινού για τον Σάκη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με αρκετούς θαυμαστές  του.

Αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για σήμερα, Κυριακή, στις 21:30, οπότε και θα βρεθεί στη σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ κορυφώνοντας τις μουσικές εκδηλώσεις με μια μεγαλειώδη συναυλία!

 

 

 

πηγή:http://www.peoplegreece.com

φωτογραφίες: instagram


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ