Απίστευτο! Συνέβη στην Αθήνα! "Έβρεξε"μπάλες!

18 Σεπτεμβρίου 2017

Όσοι Αθηναίοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν προ εκπλήξεως και κέρδισαν μια πολύχρωμη μέρα. Ξαφνικά και χωρίς να ξέρει κανείς πώς, διάφορα σημεία της Αθήνας γέμισαν πολύχρωμες μπάλες...

Ένα ποτάμι από μπάλες και χρώματα. Κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει την προέλευση αυτής της έκπληξης, να μαρτυρήσει πώς βρέθηκαν ξαφνικά όλες αυτές οι μπάλες αρχικά στην Καπνικαρέα, λίγες ώρες αργότερα στην Ερμού και στη συνέχεια ποιος ξέρει πού!

Οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας πηγαίνοντας να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, τρελάθηκαν: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν χιλιάδες μπάλες εδώ... Σαν Μάννα εξ ουρανού», μας είπε ένας από αυτούς που διατηρεί κατάστημα κοσμημάτων στην περιοχή... «Μάλλον σήμερα ο Θεός είχε κέφια και έριξε μπλε, πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί, γαλάζιες, λαχανί και κίτρινες μπάλες, να παίξουμε και να μην δουλέψουμε...», δήλωσε ένας περαστικός, ενώ μια νέα κυρία χαριτολογώντας, συνεχίζοντας βιαστική μας είπε: «Κάποιος βάλθηκε να μας αλλάξει τη μέρα, να μας δώσει κέφι για ζωή... Ο Θεός μάς λυπήθηκε και έστειλε τις μπάλες του για να μας θυμίσει ότι η ζωή είναι πάνω από όλα παιχνίδι».

 

Τέλος, μια κοπέλα που δουλεύει σε κατάστημα ρουχισμού στην Ερμού αιφνιδιασμένη από αυτό που έβλεπαν τα μάτια της σχολίασε: «Κάποιο "αόρατο χέρι" το έκανε... Τι σημασία έχει... Όποιος και να βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, οι μυστηριώδεις πολύχρωμες μπάλες έφτιαξαν την διάθεσή μας και πάνω από όλα ξύπνησαν την περιέργεια μας!».

Κρατάω την τελευταία φράση της κοπέλας και σας θυμίζω:  «Όσο παραμένουμε περίεργοι, μένουμε ζωντανοί»! 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...